КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

сряда, 5 ноември 2014 г.

Мус от авокадо с кълнове от броколи / Avocado mousse with broccoli sprouts /



    Авокадото е подходящо за приготвяне на различни мусове и кремове тъй като е с неутрален вкус.Добавено към различни зеленчуци и кълнове то има приятен вкус.За този мус могат да се използват различни зеленчуци, според предпочитанията.Аз добавих и кълнове от броколи, които са известни с антираковите си свойства.Пасирайте в блендера 1 розов домат и 1 авокадо.Добавете 1 морков, 2 - 3 склидки чесън и хималайска сол на вкус.Пасирайте докато се получи гладко и хомогенно пюре.Накрая добавете кълновете от броколи и отново разбъркайте.
     Да ви е сладко !

Кълнове от броколи






Няма коментари:

Публикуване на коментар